За H&R


Най-трудните състезателни писти, най-добрите шофьори, най-бързите автомобили: независимо дали в DTM, Формула 1 или на улицата със суперавтомобили като Mercedes CLK DTM AMG или Porsche Carrera GT - спортните пружини H&R гарантират прецизна работа при повече от 1000 марки и модели превозни средства - автомобили и джипове.

Каква е тайната за този успех? Казано просто, технологията която H&R използва за разработването на пружини за професионална употреба е същата която се използва за разработването на иновативни продукти за автомобили серийно производство. За осмата поредна година, H&R е избран за доставчик на отбора на DTM на Mercedes. В допълнение, H&R поддържа широко участие в няколко touring състезателни автомобили, GT и Monoposto racing сериите, да не споменаваме Formula 1- където всеки булид има свои индивидуални характеристики и изисквания. В условията на ужесточена конкуренция H&R е в състояние да тества нови материали и да внедрява производствени технологии, които могат да помогнат на състезателните екипи да се адаптират към променящите се пътни условия точно и ефективно.

H&R държи ясно предимство пред конкуренцията когато става въпрос за разработването на компоненти за окачване и това е същата гъвкавост и внимание към детайлите, които позволяват на H&R да проектира и произвежда компоненти като пружини, амортисьори и регулируеми амортисьори с висока производителност за улична ипортеба. Всъщност едно от най-големите постижения, постигнати от производителя на автомобилни компоненти, е да се превърне в доставчик на оригинално оборудване (OE) за автомобилната индустрия - и H&R достигна най-високия ешелон в индустрията чрез доставка на прецизни компоненти за окачване за някои от най-големите автомобилни производители в света. Например, Porsche оборудва своя ултра-високоефективен Carrera GT, както и неговите 996 & 997 GT II и GT III с H&R компоненти, а Volkswagen ги използва за Golf R32, най-бързият Golf произвеждан някога. Наскоро и Mercedes Benz избра компоненти за окачване на H&R за своя CLK суперавтомобил - CLK DTM AMG. Произлязъл от състезателния автомобил Mercedes DTM, този специален модел е ограничен до производствен цикъл от 100 бройки, а със своите 580-к.с. той е един от най-бързите улични автомобили в света.

Всички H&R продукти са 100%произведени в Германия и отговарят на качествен стандарт ISO 9001 както и на стандартите за безоб TUV. В допълнение към най-качествените материали и най-съвременните производствени технологии, H&R се гордеят със своята способност да останат гъвкави при разработването и производството на продукти. Независимо дали за състезателни автомобили от моторните спортове или за автомобили серийно производство, гъвкавостта е ключът към изпълняването на многобройните изисквания на индустрията днес.

За H&R в момента работят около 100 високо мотивирани и добре обучени служители, които разработват, произвеждат и продават компоненти за окачване H&R за клиенти от нял свят.

H&R разработват иновативни продукти с най-високо качество!.


Винаги актуални

Продукти / Сертификати

Търсите продукт или сертификат за Вашият автомобил? Тук ще го намерите. Лесно удобно и бързо търсене.

Всичко на едно място

Онлайн каталог

Всички продукти H&R разделени по групи включително и специалните продукти като преходни фланци, болтове, рейсинг окачване и специални пружини за състезатели.

Точният продукт

Продуктов конфигуратор

Нашите продукти от основните групи фланци за изнасяне на джантите, стабилизиращи щанги, спортно окачване, регулируемо окачване, спортни снижаващи и повдигащи пружини с функция за търсене по марка и модел KBA- или TecDoc номер.