Състезателно окачване H&R

Състезателно окачване H&R

Състезателното окачване H&R се е доказало в продължение на години в различни състезателни серии по целия свят. Висококачествената технология на еднотръбните (газови) амортисьори е комбинирана с изпитана и доказана в състезанията комбинация пружини. Използваните амортисьорни оси са като правило изработени по технологията Upside Down. Някои модели са оборудвани със сферични тампон лагери (макферсон лагер).

Възможни настройки на окачването на база дългогодишни проучвания:

Rennen-NR-NS - Писта Нюрбургринг Нордшляйфен

Rennen-GP-Kurs - Писта Гран При

Slalom - Слалом

Clubsport - Клубни спортове

Rallye-Asphalt - Рали асфалт

Bergrennen - Рали планинско

Rallye-Asphalt + Mix - Рали асфалт + смесен терен

Rallye Schotter - Рали Schotter Cup смесен терен

Изработването на окачванетио се извършва след поръчка, а срока за доставка се съобщава предварително ориентировъчно 6 - 12 седмици.

Условия за поръчка: 100% авансово плащане и за някои модели предварително изпращане на корпуса на амортисьорите ( без пълнител, пружини и т.н. ). За автомобили за които окачването не е оборудвано със състезателен лагер макферсон, а ще бъде използван такъв на автомобила, то той трябва да бъде изпратен предварително за да се настрои окачването правилно.

Възможни са индивидуални настройки срещу допълнително заплащане. Като например:

  • Алтернативна комбинация пружини.
  • Настройки дължината на амортисьорите.
  • Вариант с регулиране на силата на натиск (регулиране на твърдостта).

По правило състезателното окачването е без продуктов сертификат и не е допустимо за движение по пътната мрежа, с изключение на някои модели. По желание на клиента могже бъде изработено окачване, което не фигурира в каталога. Още няма добавени продукти в тази категория, но можете да посетите нашият онлайн магазин.

Винаги актуални

Продукти / Сертификати

Търсите продукт или сертификат за Вашият автомобил? Тук ще го намерите. Лесно удобно и бързо търсене.

Всичко на едно място

Онлайн каталог

Всички продукти H&R разделени по групи включително и специалните продукти като преходни фланци, болтове, рейсинг окачване и специални пружини за състезатели.

Точният продукт

Продуктов конфигуратор

Нашите продукти от основните групи фланци за изнасяне на джантите, стабилизиращи щанги, спортно окачване, регулируемо окачване, спортни снижаващи и повдигащи пружини с функция за търсене по марка и модел KBA- или TecDoc номер.